Meséld el mesélvel, Négy évszak játékai és Slowparenting PDF – MINDEN EGYBEN CSOMAG

Legolcsóbb: Original price was: 18970 Ft.Current price is: 14256 Ft.

Lassul az egész család! Egy csomagban a slowparenting szemléletét összefoglaló kalauz és a hozzá kapcsolódó közös időtöltésre hívó, 60+ ötletet tartalmazó játéktár.

Product Quantity

Meséld el mesével - Kártyacsomag

Segít megfogalmazni, ami eddig kimondhatatlan volt • segít feldolgozni érzelmeket • segít felkészíteni az ismeretlenre • megmozgatja a képzelőerőt • beszélgetés indító • EQ fejlesztő • kapcsolatépítő

Original price was: 6990 Ft.Current price is: 5092 Ft. darabja (módosíthatod a mennyiséget)

Elfogyott

Négy évszak játékai - Kártyacsomag

Tölts minőségi időt a gyermekeddel, miközben együtt fedezitek fel a világot! Ehhez adunk 60+ játékötletet a négy évszak lehetőségei szerint!

Original price was: 6990 Ft.Current price is: 5942 Ft. darabja (módosíthatod a mennyiséget)

Készleten

Slowparenting a hétköznapi gyakorlatban - eBook

Online kalauzom a slowparenting szemléletű gyerekneveléshez: sok személyes történet, megélés, továbbá számos ötlet és gyakorlat kisgyermekes családoknak a szeretettelibb mindennapokért.

Original price was: 4990 Ft.Current price is: 3222 Ft.
1
Leírás

Meséld el mesélvel, Négy évszak játékai és Slowparenting PDF –

Mások mondták

Zsuzsival hasonlóan nőttünk fel, hasonló értékekből táplálkozunk mind a ketten. Azt gondolom ezekre az értékre mindenkinek szüksége van. Kalauza által segít ezeket az értékeket megtalálni, átadni és magadévá tenni. Segít megérkezni a gyerek mellé, akivel az idődet töltöd. Segít megtalálni a fókuszt. Kapaszkodót nyújt, olyan formában, hogy az mindenkinek a legjobb legyen. Szeretettel ajánlom!
Más tervem volt mára de nem bírtam magammal & ledaráltam. Minden szava aranyat ér, imádom! Annyira örülök hogy anno rád találtam, pont a legjobbkor. Hálásan köszönöm hogy vetted a fáradtságot & összeszedted egy csokorba ezt a sok hasznos & nagyon kedves dolgot. Nem tudom elégszer leírni....KÖSZÖNÖM! Könnyeimmel küszködtem végig, annyira megható volt olvasni & újraélni a kezdetektől a mamalétet & egyszerre hoztad meg a kedvem ahhoz hogy újrakezdjem & ahhoz is hogy még több arany időt töltsek a kis Prücsikémmel.
Zsuzsi kalauza üdítő ebben az információkkal teli vilagban. Lényegretörő, egyszerűen magyaráz és azt érezteti, hogy bárhonnan is jöttél, képes vagy lelassulni és ezáltal kapcsolódni a gyermekedhez. A saját példái életszerűek, tarthatóak a mindennapokban, kifejezetten ajánlom olyanoknak, akik nem tudják, hogy hol is kezdjék el az életük lelassítását.
Kosár 0